Velkommen til min første blog

Det er altid svært at starte frisk og komme med et første indlæg når man skal lave en blog som denne. Jeg har nu forsøgt at gøre det så godt som jeg kan. Så velkommen alle sammen til min blog! Dem der kender mig i forvejen ved også hvad min blog vil komme til at handle om. Til alle jer andre, så vil jeg lige komme med en kort introduktion. Jeg hedder Katrine og er en aldeles frisk fynbo på 26 år, som pt er bosat i Nyborg. Jeg er født og opvokset på Fyn og har også planer om at tilbringe resten af mine dage på hvad jeg mener er et af de bedste steder på hele jorden. Blogge her vil primært omhandle mit og hvad jeg laver på Fyn. Jeg ønsker ikke blot at give en fortælling om mit liv og hvad jeg laver, men også at give et indblik i hvordan det er at være en ægte Fynbo og være med til at sprede budskabet om den herlige ø som så mange mennesker overser.

Bloggen vil dog ikke kun være med til at skrive om hvordan Fyn er, men også for mig til at dele ud af mine interesser. Jeg vil primært skrive om mine interesser som dækker over en bred spektre af ting. Det er lige alt fra almindelig underholdning til kost og motion, som jeg vil dække meget over samt min personlige favorit som er min hobby drageflyvning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *