Til dragetræf i Korsør

Når man går meget op i en hobby gældes det også om at være lidt nørdet omkring den. Selvom jeg tit har fået mange underlige blikke når jeg har fortalt folk at min store hobby er drageflyvning. Det er en hobby jeg har haft siden jeg var en lille pige. Jeg har for det meste fejet de underlige blikke væk og anderkendt at det bare er min passion og sådan vil det altid være.
Det er ikke en vanvittig udbredt hobby i Danmark, men der er dog heldigvis et par klubber jeg er medlem er samt tilhørende debatgrupper hvor der bliver snakket om forskellige dragetyper og lignende. En af de gode ting var grupperne er også de forskellige træf der bliver afholdt som jeg flittigt forsøger at komme til. Det kan være svært at komme ud til de forskellige træf hvis de er langt væk, men heldigvis er der en del her på Fyn og i nærheden af. Jeg er netop kommet hjem efter en ganske fin tur til Korsør, som var en let tur hvor jeg fik mødt en masse andre drageinteresserede.

Vi mødtes i et grønt område uden for Korsør, hvor vinden heldigvis var helt og aldeles fremragende og var perfekt til at flyve med drage i. Det var en helt fantastisk tur og det var også super hyggeligt at møde mange af de andre fra de nærliggende grupper igen og få snakket om de nyeste tendenser endnu engang og helt klart noget jeg kan anbefale andre drageinteresserede til at gøre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *