Status på mit nye træningsforløb samt flere planer

Jeg er kommet flyvende ud af starthullerne på mit nye træningsforløb, som i den grad kan siges at have været benhårdt. Min nye træner, Katrine, har været super god og det kan i den grad mærkes at jeg har rykket mig på det seneste med min træning efter hun fik sat mig i gang. Det har især været cardio-delen som vi har fokuseret på og jeg kan nu mærke at min form har rykket sig flere længder efter vi startede på forløbet. Selvom det har været utroligt hårdt og jeg flere dage har følt at min krop har været ved at kollapse under mig, så har det også gjort at jeg har kunne rykke mig yderligere og nu lægge endnu flere mål for hvad jeg skal gennemføre med min træning i år.

Jeg har derfor besluttet mig for at holde Katrine et par måneder ekstra og tager nu et halvt år med øget cardio sammen med hende. Samtidig har hun indvilliget sig i at blive min løbepartner hvilket også har skabt noget ekstra. Før var mit løb ganske solidt, men jeg manglede dog stadigvæk et mål. Det har jeg så fået nu kan man sige. Jeg har netop købt startnummer til halvmaratonet i Odense der kommer til august. Jeg har før haft planer om at løbe netop et halvmaraton men grundet manglende motivation er jeg kommet fra det. Nu ikke blot føler jeg, men jeg ved også, at jeg sammen med hjælp fra Katrine kan gennemføre og jeg ser nu hver dag frem til løbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *