Ombygning hos mine forældre

Mine forældre har lagt store planer for ændringer i og omkring deres hus de gerne vil have gennemført inden året er omme. Dette tæller blandt andet at de skal have et helt nyt køkken hvilket de også har søgt efter i en lang årrække. Udover at køkkenet skal laves om har de også planer om at de skal have malet og indrettet stuen med nye møbler samt etableret en spritny terrasse. Det er et længerevarende projekt og med mange forskellige elementer der lige skal passe sammen. De har dog også snakket om det i en del år og nu føler de så bare at det er på tide. De har ikke blot lagt store planer, men også spurgt mig om hjælp til planerne. Jeg har altid gået rundt med en lille indretningsarkitekt gemt i maven og nu har jeg så endeligt muligheden for at få den ført ud i livet.

Køkkenet har de nogenlunde styr på, så der får jeg ikke den store mulighed for at komme med mine input. Anderledes er det dog for indretningen i stuen og på terrassen, hvor jeg nærmest har fået frie tøjler for at få udført mit forslag til hvordan det hele skal se ud. Det er et stort ansvar jeg har taget på mine skuldre, men jeg ser virkeligt frem til at tage opgaven op og håber i den grad på at jeg finder frem til noget mine forældre vil kunne lide nu og mange år ude i fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *