Havemøbler fra www.trademax.dk

Ombygning hos forældre – møbler til terrassen

Havemøbler fra www.trademax.dk

Havemøbler fra www.trademax.dk

Vi er så småt kommet i gang med at ombygge hos mine forældre og det er indtil videre blevet super flot. Deres køkken er næsten ved at være færdig og det er en kæmpe forskel fra det gamle og slidte til at have noget helt nyt og funklende. Terrassen er også blevet færdig og det er nu min opgave at få den pyntet op og fundet møbler til så den bliver helt perfekt. Jeg har derfor haft kig på en del forskellige møbler som jeg skal have. Jeg blev efter en anbefaling fra en god veninde ledt ind på havemøbler fra Trademax hvor jeg har fundet en række helt fantastiske møbler som jeg håber på vil pryde terrassen til sommer og fremover.

Jeg er dog lidt i tvivl om hvilken jeg skal vælge og håber derfor at nogle af mine læsere måske kan være til hjælp. Indtil videre står valget mellem denne gruppe som jeg selv er helt vild med og har nogle fede effekter med de hvide puder. Jeg er dog lidt i tvivl om det vil være bedre med et stolesæt. Her har jeg fundet dette lækre sæt som er lidt mere naturligt i det og ikke så fremtrædende som det første sæt. Jeg kan både se fordele og ulemper ved begge sæt og håber lidt på at jeg snart kan finde frem til en beslutning. Derfor håber jeg lidt på at nogle af jer kan hjælpe mig lidt og få gjort valget lidt nemmere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *