Om Katrine’s blog

Denne side har til formål at forklare jer læsere og andre interesserede om hvad denne hjemmeside, fyntour.dk, handler om. At forklare hvad bloggen handler om er egentlig ikke så let som jeg håbede på, men jeg vil gøre et forsøg. Grunden til at det ikke er så let er, at bloggen faktisk handler om en helt masse i og omkring mit liv her på Fyn.

Jeg hedder Katrine og er 26 år gammel og bor i Nyborg på Fyn, hvor jeg også er vokset op og har levet hele livet. Bloggen her vil handle om livet her på Fyn, som jeg elsker af hele mit hjerte. Jeg ønsker at dele mine historier om livet her på øen, som jeg ønsker at tilbringe resten af hele mit liv. Bloggen vil komme ind på alle mine interesser, som blandet andet omfatter underholdning lige fra film og tv til andre sjove ting i medierne. Ud over dette vil det også være omkring livsstil hvor jeg selv går meget op i min træning, hvor det især inden for de sidste par år for alvor har taget fat. Sammen med min træning vil der også være en del indlæg om madlavning. Jeg har siden mine teenageår gået meget op i madlavning og har også arbejdet på i mange år i at udvikle mine madlavningstalenter. Du vil derfor kunne finde en del om kost og motion her på siden, hvor jeg også vil dele ud af mine erfaringer, gode råd og oplevelser. Sidst men ikke mindst vil bloggen også omhandle min store passion – drageflyvning. Jeg har siden jeg var en lille pige gået meget op i at flyve med drager og gør det også så ofte som muligt nu. Dette vil du også kunne læse meget mere om på denne blog.

Kontakt

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked