Mit eget madlavningskursus

Jeg er netop starter på et helt igennem fantastisk projekt. Jeg kan nu officielt kalde mig for underviser i madlavning efter jeg netop efter efterspørgsel fra en del af mine venner og bekendte har startet af madlavningskursus op. Flere havde adspurgt mig om nogle af mine retter og hvordan jeg kunne lave, hvad de mener, er så god mad der samtidig er utroligt sundt og kan hjælpe med forbedret livsstil og vægttab. Jeg valgte derfor at tage handsken i hånden og starte mit eget kursus, hvor folk kunne tilmelde sig og lade sig blive undervist af mig i madlavningens kunst, hvor jeg primært vil undervise i retter som passer sig under stenalderkostens forskrifter. Jeg fik hele 8 tilmeldinger hvilket selvfølgeligt var lidt overvældende. Problemet var selvfølgeligt også lige hvor jeg skulle få plads til alle de mennesker. Enten skulle jeg dele det op over flere hold, hvilket ville tage endnu mere tid eller finde et sted vi kunne være. Heldigvis har jeg en god veninde, Lone, som er leder på en folkeskole blot 4 kilometer herfra som tilbød mig at benytte mig af deres køkken.

Jeg tog selvfølgeligt imod og skal nu tilbage til skolen, denne gang som underviser, kan man sige. Jeg starter op i næste uge og er vanvittig spændt på hvordan det hele kommer til at forløbe sig. Jeg ser virkeligt frem til om jeg kan magte opgaven som underviser og om mine kommende elever lader sig tage imod min undervisning så vi sammen kan få lavet noget lækkert og sundt mad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *