Forårets første tur med dragen

Foråret er endeligt kommet til Danmark og i den grad Fyn. De seneste par dage har vejret været helt igennem fantastisk og det er fantastisk at se hvordan vi endeligt kan sige at vinteren er ovre og også opleve hvordan det bare gør så meget mere ved danskernes humør. For mit vedkommende har det også været en fremragende start på foråret. Jeg havde et par dage fri fra arbejde og benyttede dem til at tage en tur ud til stranden for at lufte dragen.

Jeg blev mødt af et syn med et stort antal mennesker som var ude og nyde det gode vejr, hvor solen skinnede og den kølige brise skabte en hel fantastisk atmosfære. Man kunne se at folk nød vejret og der blev luftet både børn og hunde til den store guldmedalje. Det var dog ikke for at kigge på mennesker at jeg havde draget ud til stranden, det var netop for at lufte min drage for første gang i forårsvinden. Jeg havde i dag valgt at tage min grønne drage med som ikke blot flot symboliserede den nye årstid men også havde et helt perfekt vindfang i forhold til den lette og til tider kraftige vind der blæste ind over os i dag. Det var helt fantastisk at komme ud og opleve dragen i forårssolen og det kunne i den grad mærkes at energiniveauet og humøret lige steg en tak når solen ramte og skinnede flot på dragen og mit eget ansigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *