Forældrebesøg og nyt til stuen

Det har været et par travle uger her på Fyn hvor jeg rigtig har været produktiv med nærmest alt hvad der omhandler mit liv. Jeg har blandt andet købt lidt nyt til min stue og så har jeg været på besøg hos mine forældre hvor vi rigtig har hygget igennem og haft det sjovt.

Det hele startede egentlig med at jeg endeligt fik taget mig sammen til at få nogle nye stole til mit spisebord, hvilket jeg har ønsket mig i lang tid. Efter at have været lidt vildredt valgte jeg efter anbefaling at købe et par spisestole fra Trademax.dk som jeg indtil videre er rigtig glade for. Man kan se udvalget inde på Trademax hvor dem jeg valgte kan siges at være super fine indtil videre i god kvalitet og også til en pris der ikke ruinerede mig som mange andre sæt ville have gjort.

Se stolene her

Udover at have gjort det fint inde i stuen, så har jeg også været på besøg hos mine forældre hvilket var super fint. Det var lang tid siden jeg for alvor har været der, så det var super fint at komme på besøg igen og få genfrisket det hele og ellers få tid til noget samvær hvilket har manglet. Vi lavede egentlig ikke det vilde udover at spise god mad og spille en masse forskellige spil, hvilket gik knap så godt for mig. Det var rigtig godt det hele og det er også noget jeg skal være bedre til at gøre mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *