Familiebesøg i Assens

I dag har været endnu en helt fantastisk dag. Jeg har netop gennemført et vanvittigt hyggeligt familiebesøg hos min farmor og farfar på Assens hvor mine forældre også havde valgt at slå et smut forbi. Anledningen til besøget var at min farmor havde fødselsdag og nu kunne runde de 81 år. Dagen blev fejret i stille omgivelser hvilket jeg også kunne se var tiltrængt for min farmor i forhold til sidste års store fest hvor det runde årstal blev fejret i stor stil.

Det var fantastisk at se familien igen og også super dejligt at det var en stille og rolig tur uden for meget hurlumhej med alt for mange mennesker. For at fejre dagen tog vi ud og spise på en nærliggende kro, hvor vi fik noget ganske lækkert mad og rigtig god vin til. Vi overnattede derefter hvorefter det blev til en god tur ude i naturen dagen efter. Jeg valgte at bruge dagen fornuftigt og komme i gang med mit træningsprogram igen hvor det blev til et ganske solidt træningspas med en løbetur på 11 kilometer. Det var dejligt at komme ud i den friske luft igen og endnu engang få luftet løbeskoene. Det har været lidt en stille periode for nyligt så det var også tiltrængt at få gang i benene igen. Jeg indrømmer dog gerne at en så lang tur måske var lidt for meget og det er i den grad noget der kan mærkes nu, men jeg er dog alligevel glad for at jeg sled mig hele vejen igennem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *